• gdscluj@yahoo.com
  • Muzeul de Arta, Cluj-Napoca

Ediția martie 2024

 

 

Ediția specială a Galeriei de Stil are loc anul acesta intre 29-30 Martie 2024, la Muzeul de Artă

Cluj-Napoca.

 

Această ediție, în parteneriat cu The Woman, devine un proiect ce pune în valoare eternul (timeless) în defavoarea efemerului (trends).

În colaborare cu The Woman, evenimentul va aduce în prim plan designeri români aliniați cu conceptul, tematica și publicul acestei conferințe de leadership feminin.

 

Misiunea noastră rămâne să ofere o platformă durabilă pentru dezvoltarea industriei locale de design și să consolideze conexiunile dintre creatori, comunitate și potențiali cumpărători.

Scopul acestei ediții este să evidențieze nu doar estetica, ci și povestea inspirațională a creatorilor români în contextul modei contemporane.

 

Timeless over Trends

 

În lumina unei lumi caracterizate de viteză și schimbare continuă, tema ediției din acest an, “Timeless over Trends”, propune o explorare profundă a confruntării dintre etern și efemer, între designul durabil și tendințele trecătoare. “Eternul / Timeless” devine firul conductor ce traversează diferite epoci, conectându-ne la rădăcinile noastre și oferind simultan o perspectivă spre viitor. Designul etern, indiferent de domeniu – fie că vorbim de modă, arhitectură sau literatură – se remarcă prin universalitatea și longevitatea sa, rezistând testului timpului și evocând un sentiment atemporal.

 

 

Contrar acestui concept, trendurile, cu efemeritatea lor, pot atrage rapid atenția prin noutate și entuziasm, dar pot deveni relicve ale trecutului în căutarea continuă a noutății.

Tema “Timeless over Trends” aduce un apel clar către participantele noastre de a explora și aprecia valoarea deciziilor durabile într-o lume în continuă schimbare. Invită la găsirea unui echilibru între elementele eterne și capriciile trecătoare ale modei, promovând astfel o abordare ponderată și sustenabilă a designului și a vieții cotidiene.

 

 

Vă invităm să vă alăturați nouă pentru a explora și sărbători creativitatea, feminitatea și inovația în cadrul unei ediții speciale a Galeriei de Stil, în parteneriat cu The Woman.

INFO UPDATE

Ultimele noutati

  • February 17, 2024

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

One of The Highest Mountains!
  • August 21, 2020

One of The Highest Mountains!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting indu scrambled it to make a type specimen book. It has survivedluding versions of Lorem Ipsum.

Cheerful Loving Couple Bakers Drinking Coffee
  • August 21, 2020

Cheerful Loving Couple Bakers Drinking Coffee

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting indu scrambled it to make a type specimen book. It has survivedluding versions of Lorem Ipsum.

Locatie:

Muzeul de Arta 

Piața Unirii 30, Cluj-Napoca 400394